KANDUNGAN
Kandungan utamanya adalah Maqui Berry yang tumbuh secara eksklusif di Patagonia Wilayah Selatan Chile dan Argentina. Ia merupakan simbol kekuatan, kesihatan dan kecergasan, ia juga dipercayai oleh orang asli mempunyai kuasa penyembuh yang menakjubkan. Antara khasiat utama Maqui berry adalah: Meningkatkan kekuatan dan daya ketahanan. Menambahkan paras tenaga. Meningkatkan kadar penyembuhan Merangsang aktiviti penyahtoksikan Menguatkan tulang dan sendi Mengurangkan tahap kolesterol buruk (LDL)
Daun Moringa adalah sumber utama kalsium dan serat yang menyumbang kepada kesihatan sistem pencernaan dalam badan. Meningkatkan pengeluaran sel darah putih dan merah, sehingga dapat membantu sistem kekebalan secara langsung. Kandungan zat besi dan kalsium yang sangat tinggi penting sebagai penggalak tenaga apabila tubuh mengalami keletihan atau kelesuan.
Acai Berry adalah kaya dengan kandungan serat. Membantu dalam detoksifikasi badan yang berbahaya serta menjaga sistem pencernaan. Mengandungi lemak yang baik yang membantu dalam meningkatkan peredaran darah dan juga mengurangkan tahap kolesterol yang tidak baik. Membantu memusnahkan bakteria dalam meningkatkan sistem imun.
Goji Berry mengandungi 500 kali ganda vitamin C daripada oren. Mampu menambah tenaga, mengurangkan lemak berlebihan, meningkatkan penghasilan tisu otot dan masalah penghadaman. Meningkatkan metabolisme & melegakan masalah sindrom pra haid.
Blueberry membantu tingkatkan daya ketahanan tubuh, menajamkan penglihatan, memperbaiki struktur kulit, mengurangkan gula dalam darah dan memelihara saluran pencernaan. Berupaya membakar lemak dalam tubuh selain kandungan serat yang mampu mengurangkan selulit.
Seabuckthorn telah menjadi ubat rahsia untuk orang2 Tibet beribu-ribu tahun dahulu dalam merawat pelbagai penyakit. Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan pemyakit seperti ulser perut, kencing manis, keradangan dan kanser. Membantu meningkatkan kesihatan sistem saraf dan peredaran darah dalam badan.
Kandungan lain seperti Mangosteen, Strawberry, Ekstraks Daun Mengkudu, Ekstraks Epal, Mulberry, Delima, Cranberry, Aloevera sangat membantu dalam menjadikan kesihatan lebih baik dan berkualiti.